Een makelaar in Eindhoven nodig? 
Dan kunt u stoppen met zoeken.

Wij begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft, daarom stellen wij een op maat gemaakt plan op om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons team van experts zal u gedurende het gehele proces begeleiden, van het in kaart brengen van uw wensen tot aan het succesvol afronden van de transactie. Bij VMG Makelaars staat klanttevredenheid voorop, en wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Of u nu uw droomhuis zoekt of uw huidige woning met maximale waarde wilt verkopen, bij VMG Makelaars zorgen wij ervoor dat uw vastgoedervaring moeiteloos en succesvol verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan.

Maak een vrijblijvende afspraak

Vanaf het allereerste contact had ik een goed gevoel bij deze makelaar. Er werd een gratis waardebepaling gedaan en toen ik eenmaal mijn huis wilde verkopen, was alles heel snel geregeld. Uiteindelijk is mijn woning ook goed verkocht. Bij alle stappen ben ik meegenomen en de makelaar handelde echt uit mijn belang. Ik ben over alle stappen ook uitstekend geïnformeerd. Al met al een heel goed makelaarskantoor.

Verkoop van Maconhof 12
Ontdek meer klantverhalen

Local heroes in Eindhoven

Mohamed Moustati

Mohamed Moustati

Gecertificeerd makelaar - taxateur o.z. Regio Eindhoven 040 2221 661 mohamed@vmg-makelaars.nl Mohamed Moustati
foto fouad meerhoven

Fouad el Yazidi

Directeur - gecertificeerd makelaar - taxateur o.z. Regio Eindhoven 040 2221 661 fouad@vmg-makelaars.nl Fouad el Yazidi
robin kantoor

Robin van Veldhoven

KRMT makelaar Regio Eindhoven 040 2221 661 robin@vmg-makelaars.nl Robin van Veldhoven
thomas kantoor

Thomas van de Burgt

Facilitair makelaar Regio Eindhoven 040 2221 661 thomas@vmg-makelaars.nl Thomas van de Burgt
elo kantoor

Elo Turksma

MAES hypotheekadviseur Regio Eindhoven 085 0606 162 elo@maes-hypotheken.nl Elo Turksma

Fouad El Yazidi

Al op jonge leeftijd bleek ik met mijn dienstverlenend karakter en mijn interesse in de vastgoedmarkt een perfecte match te zijn om als Makelaar aan de slag te gaan. Een logische stap om Management, Economie & Recht met als afstudeerrichting Vastgoed & Makelaardij te starten.

Na afronding van deze studie begon ik mijn carrière in de Makelaardij en koos ik er bewust voor om verschillende onderdelen te zien van deze dynamische vastgoedmarkt. Om dit kracht bij te zetten heb ik op 3 verschillende locaties gewerkt en veel geleerd. Inmiddels ben ik al een tijdje gecertificeerd makelaar/ taxateur, en door mijn stevige bagage met ervaring besloot ik om per  2012 te starten als zelfstandig Makelaar. Door mijn ervaring ligt mijn focus in de regio Eindhoven.

Robin van Veldhoven

Mijn naam is Robin van Veldhoven. Sinds enkele jaren ben ik werkzaam bij VMG makelaars. Tijdens mijn opleiding heb ik reeds stage mogen lopen bij VMG makelaars. Na mijn afstuderen ben ik bij de belastingdienst in Eindhoven gaan werken.

Toch bleef het kriebelen om makelaar te gaan worden. Daarom heb ik de stap gezet om de  studie te gaan volgen tot Kandidaat makelaar en heb deze met succes behaald. 

Ik beschrijf mijzelf als een gedreven en leergierige jongen die altijd klaar staat voor een ander. Het lijkt mij Fantastisch om mensen te helpen met het verkopen van hun geliefde woning en het helpen zoeken naar een nieuw thuis!

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de sportschool of op het voetbalveld van de Valk. Daarnaast breng ik veel tijd door met mijn familie, vrienden en vriendin.

Thomas van de Burgt

Mijn naam is Thomas van de Burgt en ik ben sinds eind 2019 actief bij VMG Makelaars. Ik heb vanuit mijn vorige loopbaan in de makelaardij al aardig wat ervaring op gedaan en wil hierin blijven groeien. Daarom ben ik naast mijn werkzaamheden bij VMG-makelaars bezig met een studie voor register makelaar/taxateur.

Zowel van uit mijn prive- als mijn werkomstandigheden ken ik de omgeving in en rondom Eindhoven vrij goed. Ik heb een lange tijd in Veldhoven gewoond en de laatste jaren woon ik in Nuenen. Het vak makelaardij is mij op het lijf geschreven. Dit komt vooral doordat ik mensen graag help om te komen waar ze willen. Hierbij ben ik graag de spin in het web die alles uit de kast haalt om het juiste doel te behalen. Betrouwbaar, accuraat en zorgzaam, zijn de woorden die bij mij passen.

Mohamed Moustati

In 2002 heb ik mijn studie Management Economie en Recht succesvol afgerond en vervolgens als makelaar begonnen in de woningmakelaardij. Na bij verscheidene makelaarskantoren te hebben gewerkt volgde een succesvolle carrière.

Mijn hart lag toch meer bij het zelfstandig ondernemen. Ik droomde weleens over een eigen- en klein makelaarskantoor met laagdrempelig klantencontact. In 2007 heb ik mijn droom verwezenlijkt en mijn droom omgezet naar werkelijkheid.

Als geboren en getogen Eindhovenaar en dankzij mijn jarenlange makelaarservaring in en om Eindhoven, kan ik met recht zeggen dat ik ‘de weg’ ken in de regio Eindhoven.

Elo Turksma

Mijn naam is Elo Turksma en ben zelfstandig hypotheekadviseur.

Tot en met 2016 ben ik werkzaam geweest bij de belastingdienst. Ik ken de regio Eindhoven goed aangezien ik hier mijn hele leven al woonachtig ben. De combinatie van mijn financiële en fiscale kennis zorgt er voor dat ik met enthousiasme klanten gericht kan informeren en adviseren. Persoonlijke aandacht en correcte informatie staan bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast probeer ik zo flexibel mogelijk te zijn om klanten zo fijn mogelijk verder te helpen.