Een makelaar in Oosterhout nodig? 
Dan kunt u stoppen met zoeken

Wij begrijpen dat elke klant unieke eisen heeft, daarom stellen wij een op maat gemaakt plan op om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons team van experts zal u gedurende het gehele proces begeleiden, van het in kaart brengen van uw wensen tot aan het succesvol afronden van de transactie. Bij VMG Makelaars staat klanttevredenheid voorop, en wij doen er alles aan om uw verwachtingen te overtreffen.

Of u nu uw droomhuis zoekt of uw huidige woning met maximale waarde wilt verkopen, bij VMG Makelaars zorgen wij ervoor dat uw vastgoedervaring moeiteloos en succesvol verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen bijstaan.

Maak een vrijblijvende afspraak

Fijn en goed traject met heldere visie, duidelijke en snelle/duidelijke communicatie en meedenken in onze wensen! Alles werd snel opgepakt en heeft tot een snelle en goede verkoop geleid. Hele ervaring met de dames op kantoor en de makelaar waren top! Zeker een aanrader.

Verkoop van Roodeschoolstraat 49
Ontdek meer klantverhalen

Local heroes in Oosterhout

Tijs Paijmans

Tijs Paijmans

Directeur - gecertificeerd makelaar - taxateur o.z. Regio Tilburg 013 5720 672 tijs@vmg-makelaars.nl Tijs Paijmans
Pepijn de Roo

Pepijn de Roo

Directeur - gecertificeerd makelaar - taxateur o.z. Regio Tilburg 013 5720 672 pepijn@vmg-makelaars.nl Pepijn de Roo
Sanne Knoops

Sanne Knoops

Commerciële binnendienst medewerker Regio Tilburg 013 5720 672 regiotilburg@vmg-makelaars.nl Sanne Knoops

Tijs Paijmans

Als makelaar in hart en ziel, ben ik 24/7 toegewijd aan mijn vak. Mijn passie voor huizen en mijn liefde voor het contact met mensen zijn aangeboren. Sinds mijn beëdiging in 2005 als makelaar-taxateur/RMT en mijn rol als kantooreigenaar bij VMG Makelaarsformule, omarm ik dagelijkse uitdagingen met enthousiasme.

Buiten mijn werk geniet ik intens van kostbare momenten met mijn gezin en wandelingen in de natuur, zoals de Kampina of Drunense Duinen. Sporten is een andere passie: of het nu racen is in de Limburgse Heuvels of klimmen in Italiaanse bergen, het is voor mij een ideale combinatie van inspanning en ontspanning. Het beklimmen van een steile berg vergelijk ik met het verkopen van een huis - het vereist doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen en geeft een gevoel van euforie als je de top bereikt.

Pepijn de Roo

Sinds 2013 ben ik actief als makelaar en taxateur. In 2023 ben ik mede-eigenaar geworden van ons kantoor in Tilburg. De diversiteit van het makelaarsvak maakt het ontzettend leuk. Elke dag is anders, en het begeleiden van mensen bij een van hun grootste levensbeslissingen geeft voldoening. Samen met cliënten wensen vastleggen, doelen bepalen en een succesvol plan opstellen, geeft een heerlijk gevoel bij het behalen van resultaten.

Buiten het werk geniet ik van mijn vrije tijd met mijn vrouw, vrienden en familie, variërend van rustige avonden op de bank tot gezellige etentjes en verre reizen. Sporten, vooral op het basketbalveld, is een wekelijkse bezigheid. Het streven is om van elk moment te genieten.

Sanne Knoops

Grote kans dat je mij aan de lijn krijgt bij VMG Makelaars. Als kind was ik al nieuwsgierig naar wat er achter elke deur schuilt, wat mijn passie voor makelaardij aanwakkerde. De diversiteit in woonwensen maakt mijn werk boeiend, en persoonlijk contact met klanten geeft me energie. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn gezin en in de keuken voor vrienden of familie. Op kantoor ben ik beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag voor al je vragen.