Waarom kiezen voor VMG Makelaars?

Kennis van de lokale markt
Wij zijn stuk voor stuk specialisten in ons vakgebied en beschikken over jarenlange ervaring op de lokale markt.
Ontdek onze kennis
Op maat gemaakt
Elke situatie is uniek, daarom bespreken we graag met u de mogelijkheden om het beste resultaat te behalen.
Bekijk de mogelijkheden
Gecertificeerde experts
Ons team blijft up-to-date dankzij permanente educatie, zodat we u altijd optimaal van dienst kunnen zijn.
Maak kennis met onze experts

Onafhankelijk advies

Blokverwijzing Met Rode Knop

Op zoek naar professioneel advies voor het afsluiten van een hypotheek? Wij werken samen met meerdere, onafhankelijke hypotheekadviseurs zodat wij een passende dienst kunnen bieden. Of u nu een starter bent op de huizenmarkt, wilt verhuizen naar een nieuwe woning of uw huidige hypotheek wilt herzien, VMG Makelaars helpt u graag verder.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat VMG Makelaars voor u kan betekenen in het hypotheekproces. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw woondromen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onze unieke werkwijze

Bij VMG makelaars werken wij met meerdere onafhankelijke hypotheekadviseurs. Zij begrijpen dat elke klant een individuele financiële situatie en doelstellingen heeft. Met een sterk klantgerichte focus nemen ze de tijd om de specifieke behoeften en risicotolerantie van elke klant te begrijpen, waardoor ze op maat gemaakt advies kunnen bieden.

Lees meer over VMG Makelaars

Deze experts zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de hypotheekindustrie en begeleiden klanten met deskundig advies gedurende het hele proces. Of het nu gaat om het kopen van een eerste woning, het herfinancieren van een bestaande hypotheek, of het investeren in vastgoed, wij zorgen voor een betrouwbare en gespecialiseerde aanpak, waardoor klanten zich gesterkt voelen om weloverwogen beslissingen te nemen voor hun financiële toekomst.

Bekijk onze veelgestelde vragen

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. 
Heeft u na het lezen van de veelgestelde vragen nog steeds geen antwoord op uw vragen,
neem dan contact met ons op.

Wat houdt de wet ‘Koop onroerende zaken’ in?

Als u een woning koopt, krijgt u sinds 1 september 2003 drie dagen bedenktijd. Gedurende deze periode kunt u de overeenkomst alsnog ongedaan maken. U krijgt zo de gelegenheid om deskundigen te raadplegen. De bedenktijd begint zodra de koper de (door beide partijen) getekende akte of een kopie daarvan krijgt overhandigd. In de nieuwe wet is de koop pas gesloten als deze schriftelijk is vastgelegd. Zolang geen koopakte is opgemaakt en deze door beide partijen is ondertekend, is er geen rechtsgeldige verkoop. Dit betekent echter niet dat de verkoper na het bereiken van mondelinge overeenstemming met de koper, zich zonder meer mag terugtrekken. De verkoper is na het tot stand komen van een mondeling akkoord (waarin alle belangrijke zaken van de overeenkomst aan de orde zijn geweest) in beginsel verplicht mee te werken aan het tot stand brengen van de koop door het opmaken van de daarvoor vereiste akte.

Mag een makelaar tijdens de onderhandeling het systeem van verkoop wijzigingen?

Dat mag. Eén van de partijen mag de onderhandeling beëindigen. Soms zijn er zoveel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk is te bepalen wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar - natuurlijk in overleg met de verkoper - besluiten de lopende onderhandeling af te breken en de biedprocedure te wijzigen. Uiteraard dient hij eerst de eventuele gedane toezeggingen na te komen. De makelaar kiest vervolgens bijvoorbeeld voor een inschrijvingsprocedure. Alle bieders hebben dan een gelijke kans om een hoogste bod uit te brengen. Vraag bij uw NVM-makelaar naar een folder over deze procedure.