Waarom kiezen voor VMG Makelaars?

Kennis van lokale markt
Wij zijn stuk voor stuk specialisten in ons vakgebied en beschikken over jarenlange ervaring op de lokale markt.
Ontdek onze kennis
Op maat gemaakt aankoopplan
Elke situatie is uniek, daarom bespreken we graag met u de mogelijkheden om het beste resultaat te behalen.
Bekijk de mogelijkheden
Gecertificeerde experts
Ons team blijft up-to-date dankzij permanente educatie, zodat we u altijd optimaal van dienst kunnen zijn.
Maak kennis met onze experts
Blokverwijzing Met Rode Knop

Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs

Bent u op zoek naar professionele aankoopbegeleiding voor uw droomhuis? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij VMG Makelaars. Onze ervaren aankoopexperts staan klaar om u te begeleiden en adviseren bij het succesvol aankopen van uw nieuwe woning. Tijdens het gesprek zullen wij uw specifieke wensen en behoeften in kaart brengen en u uitgebreid informeren over onze dienstverlening. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat VMG Makelaars voor u kan betekenen in het aankoopproces van uw droomhuis.

Maak een vrijblijvende afspraak

Onze unieke werkwijze

VMG Makelaars staat bekend om zijn unieke werkwijze als het gaat om aankoopbegeleiding. Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de lokale vastgoedmarkt, bieden ze een persoonlijke en op maat gemaakte service aan hun klanten. Het team van VMG Makelaars neemt de tijd om de wensen en behoeften van de klant volledig te begrijpen, zodat ze gericht kunnen zoeken naar de perfecte woning. Ze maken gebruik van geavanceerde technologie en uitgebreide netwerken om een breed scala aan beschikbare panden te analyseren en selecteren. Dankzij hun grondige kennis van de markt kunnen ze de klant voorzien van waardevol advies en begeleiding gedurende het gehele aankoopproces, inclusief onderhandelingen en juridische procedures. Deze toewijding aan uitmuntendheid en hun klantgerichte aanpak onderscheidt VMG Makelaars van andere makelaarskantoren.

Lees meer over VMG Makelaars

Daarnaast blinkt VMG Makelaars uit in transparantie en communicatie. Ze geloven sterk in open en eerlijke communicatie met hun klanten, waarbij ze regelmatig updates geven en vragen snel en professioneel beantwoorden. Het team van VMG Makelaars stelt de belangen van de klant altijd voorop en werkt nauw samen met hen om ervoor te zorgen dat ze volledig tevreden zijn met hun aankoop. Ze nemen de tijd om de klant te begeleiden bij elke stap van het proces, van het bekijken van panden tot het uitvoeren van grondige inspecties en het beoordelen van de financiële haalbaarheid. Dankzij hun zorgvuldige aanpak en transparantie kunnen klanten met vertrouwen hun aankoopbeslissingen nemen, wetende dat ze worden ondersteund door een ervaren en betrokken team van professionals.

Aankoopbegeleiding bij VMG Makelaars

Bekijk onze veelgestelde vragen

Mochten er nog onduidelijkheden zijn, bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen. 
Heeft u na het lezen van de veelgestelde vragen nog steeds geen antwoord op uw vragen,
neem dan contact met ons op.

Wanneer bent u in onderhandeling?

U kunt niet afdwingen dat u in onderhandeling bent. U bent namelijk pas in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod, dat wil zeggen als de verkoper een tegenbod doet. Ook kan de verkopende makelaar uitdrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. U bent niet in onderhandeling als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw bod met de verkoper zal overleggen.

Als u de vraagprijs biedt, moet de verkoper de woning dan ook aan u verkopen?

Over deze vraag bestaan veel misverstanden. Het hoogste rechtscollege, de Hoge Raad, heeft namelijk in een vonnis bepaald dat de vraagprijs van een woning een uitnodiging is tot het doen van een bod. Als u de vraagprijs uit een advertentie of woninggids biedt, dan doet u een bod. De verkoper kan dan nog beslissen of hij uw bod wel of niet aanvaardt, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen.

Wat houdt 'kosten koper' in?

Kosten koper (k.k.) betekent dat de koper de kosten voor de overdracht van de woning moet betalen. Onder de kosten koper vallen de volgende kosten:
•    Overdrachtsbelasting
•    Notariskosten voor de opmaak van de akte van levering
•    Kadasterkosten voor inschrijving akte van levering (koopakte)
Verder moet u, als koper, ook rekening te houden met:
•    Notariskosten voor de opmaak van de hypotheekakte
•    Kadasterkosten voor inschrijving hypotheekakte
Onder de kosten koper vallen nooit de makelaarskosten. Als een verkoper een makelaar inschakelt voor de verkoop van zijn/haar woning, dan zal de verkoper de kosten van deze makelaar moeten betalen. Als de koper een makelaar inschakelt voor de aankoop van een woning zal de koper de kosten van deze makelaar moeten betalen.